Alexsliv

- Din dröm, min verklighet -

Nattmatsbegär!

Kategori:

Ligger här i sängen igen, sömnlös..

Men helt från inget så tänker jag på mat, lyxmat & skräpmat + cheeseballs efteråt. Räkor, kyckling, hammburgare, fläskfilé, klyftpotatis, gräddsås med champinjoner. Ååååååh! Jävlar va sugen jag är på detta lixom..

Trodde jag bara var hungrig, men när jag åt på smörgåsen så var det inte gott så fick slänga den. JAG VILL HA LYCKSMAT/SKRÄPMAT! Jag blir galen.

Något konstigt händer med mig nu & jag vet inte alls vad det är frågan om. Kan ju annars aldrig äta efter kl 21,00 pga magsmärtor som uppstår så detta är ju bara sjukt!

Någon som har förslag på vad detta kan bero på?!

XOXO

John blund?

Kategori:

Nu ligger jag här igen, vaken & ensam.
Jocke & Lukas sover för längesen & jag ligger & spelar/ser på tv. Detta har pågått nu i någon månad & jag tycker inte om det. Är ju inte jättetrött på dagarna men jag är inte pigg heller. Förstår inte varför man kommer in i sömnbrist perioder.

Trodde först det var för att jag inte arbetar mig trött på dagarna, men kom på att jag lever inte ett liv med dans på rosor inte. Diskar, städar & tvättar var & varannan dag, samt lagar mat varje dag. Handlar en gång i veckan, ute & går, tar hand om vår son. Bara det är ju heltidsjobb.

Så då står man på ruta ett igen. Kl 18,00 är jag alltid trött men kan ju inte lägga mig då, det blir ju inte bra det heller då.
Känns i kroppen att sömnen är i obalans, är helt tätt i näsan än & huvudverk kommer & går. Inte okej detta längre, vill ju också kunna sova som alla andra.

Minns tiden innan jag fick barn, när jag sov från 23 till 14 & liknande tider, hela mitt liv från 15 - 18(19) gick ut på att sova, älskade att sova & kunde göra det nästan vart som helst, utom i olika fordon (tåg,buss, endel bilar,flygplan osv) men nu då? Nu sover jag bara om Jocke kör bil på em eller när kl passerat 03,00. Det är ju inre klokt!

Lukas har även kommit in i en period nu då han sover 14 timmar i sträck!!
Han har gjort det i 4 dygn nu & jag klagar inte på att han sover på morgonen. Skönt för mig som somnar sent att slippa gå upp kl 9.

Han är stor nu min kille som sover 09,00 - 10,30 (11,00)
Mammas goding det! Nästan som att han vet att jag sover dåligt.

Nej nu måste jag försöka leta upp John blund för nu finns det inget att se på tvn & inga spel som går att spela. Livet är hårt när man inte får sömn!

Får jag tag i denna mr blund ska han få veta ett & annat för såhär får han inte bete sig mot mig!

XOXO

Jävligt förbannad!

Kategori:

Nu är jag faktiskt väldigt förbannad på detta med att människor snackar om att jag bara går hemma & inte söker jobb osv.

Nu ska jag förklara allt så att ni kan sluta ha era fördomar om mig & sluta klaga på att jag lever på min sambo.

Jag är arbetslös. Har lixom inget jobb att gå tillbaka till så jag söker lite jobb här & där. Deltid försöker jag med eftersom jag fått 180 dagar till för att vara mammaledig av min kära kille. Vi bestämde så eftersom att vi får in mera pengar på att jag går hemma & Jocke jobbar, jag får ju inga pengar alls om Jocke går hemma & han har inte ro i kroppen för att vara hemma heller, självklart vill jag komma ut & försöka driva in pengarna själv också men det är ju därför jag söker deltidsjobb så Jocke kan ta Lukas de gånger jag ska jobba då för vi tycker att så länge vi kan så ska Lukas vara hemma & slippa dagis. En unge på 1,5 år mår varken bättre eller sämre av att vara på dagis så det är ju inte brotom på den fronten.

Kort sagt kan jag gå hemma med betalt efter maj 1,5 år till.

Bara för att Jocke gav mig hans dagar så betyder det ju inte att han inte vill vara med sitt barn, ni vet inte hur mycket Lukas betyder för sin pappa. Men pengamässigt så tjänar vi på att ha mig hemma & speciellt nu när vi är mitt uppe i husbygget.

Nu hoppas jag verkligen att det slutas snacka skit bakom & till mig om mitt & jockes liv & hur vi bestämmer oss för att göra med saker & ting, blir så jävla trött på att människor orkar lägga ner energi på andra såhär. Det är ju bara patetiskt, lägg ner den energin på att fixa era egna liv istället.

XOXO

Candy crush saga.

Kategori:

Dagarna flyter på skit bra måste jag säga detta året kommer nog gå fort det också. Jag fick iallafall besked om att jag fått 180 föräldradagar till efter den sista maj då mina går ut så ser fram emot att få mer tid med det betydelsefullaste jag har. Glad cheyyyy!

Just nu så krånglar nog hela min telefon & det är ju mindre kul. Spelar ju detta finurliga spel "candy crush saga" som jag självklart har gått & blivit beroende av & sen två sekunder senare så kommer det ett meddelande på fb som frågar mig om man kan ligga med mig nu?!!!! Då helt plötsligt så är jag singel där & förstår inte hur det gick till så ändrade på min status till det som det var & ja då funkar det inte att spela, när jag väl fått till spelet igen så är hälften av mina vänner borta från banan & jag kan inte skicka liv till dom.. Jisses!

Är det någon som vet hur jag får tillbaka dom? Har appen i telefonen & spelar inte via datorn. Snälla skulle vara skit tacksam för hjälp.

XOXO